Shoppa min stil

no products

Valentino 1 År

Valentino 1 år.

Hej raringar.

Vilken underbar helg jag har haft. Men det har dessutom inte varit vilken helg som helst. Den 29 augusti för 1 år sen föddes min minsta lilla prins. Alltså herregud jag kan inte förstår att min bebis fyllt 1 år. Tiden har gått så otroligt fort att det nästan är skrämmande.

Jag minns det som igår när vi åkte till sjukhuset för vårt planerade kejsarsnitt då den lilla busen satt i säte. Envis redan i magen.

Dessutom är han helt underbar och så gosig och vill hela tiden kramas och gosa. Han är en så otroligt glad och charmig liten kille. Jag trodde aldrig att den här kärleken finns som tvåbarnsmamma. Mina små killar är det finaste och bästa jag har.

Men jag skulle kunna lägga ut en miljon bilder på min lilla bebis men väljer spontant ut några för att inte överdriva.

Valentino 1 År
Valentino 1 År
Valentino 1 År

Så i lördags hade vi familjen över för att fira den lilla killen och det var super mysigt. Vädret var dessutom riktigt härligt så vi kunde sitta ute. 

Följ:

4 Kommentarer

 1. Rijana
  31 augusti, 2020 / 9:25 f m

  Alla bilder är så fina men första bilden är så vacker, fick tårar i ögonen❤ lilleplutt så mycket vi älskar honom och hans storebror/Rijana

  • Anna
   Författare
   31 augusti, 2020 / 9:39 f m

   Den bilden är så speciell för mig. Första ögonblicket och sen kunde jag inte röra honom så det var liksom min kind mot honom ❤️❤️ Vi älskar er med ❤️

  • Anna
   Författare
   1 september, 2020 / 9:54 f m

   Tusen tack ❤️

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?