Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Valentino 5 månader

Valentino 5 månader.

Kan inte förstå att min lilla bebis blir 5 månader idag. Hur snabbt går inte tiden!

Han är verkligen en nöjd och glad bebis och man njuter av att vara hemma med honom. Som jag skrev i tidigare uppdatering så är Valentino mjölkprotein allergiker och ska jag vara ärlig så har det varit extremt jobbigt. När han va 4 månader fick jag sluta amma honom då det inte gick längre. Jag kunde knappt äta något eftersom han var super känslig. Så jag bestämde mig för att börja ge honom mjölkfri ersättning. Vi har fått byta från Pepticate till Neocate mjölkfri ersättning då han blev förstoppad av Pepticate. Vi fick till och med åka till akuten med honom vid två tillfällen. Räddningen blev pysventilen. Jag hoppas att han växer ifrån det. När han blir 6 månader ska vi prata med en dietist och gå igenom hur vi ska göra.

Valentino 5 månader

Jag har börjat ge honom smakportioner och han älskar det. Speciellt frukten. Han sover väldigt bra om nätterna och vaknar 1 gång för att äta och sen fortsätter han sova. I natt vaknade han inte alls utan jag väckte honom 04.00 och gav mat. Men jag har läst att man inte ska göra det utan sover dom hela nätter så ska man låta dom sova. Annars är det lätt att dom vänjer sig.

Har inte riktigt koll på vad han väger men sist vi vägde honom vägde han runt 8 kg och det var för 1 månad sen. Vi skulle till BVC idag men hon blev sjuk. Men det är en stor kille. Han har sedan 1 vecka tillbaka börjat vända sig från rygg till mage. Så fort jag lägger ner honom så vänder han sig. Sen kämpar han med att försöka krypa. Känns som att det kommer snart. Storebror kröp aldrig utan ålade sig fram och sen började han gå när han var över 1 år. Så det ska bli spännande att se hur det går för denna lilla killen. Dom brukar säga att det går snabbare med barn nummer två.

Valentino 5 månader Valentino 5 månader Valentino 5 månader

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?