Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Valentino 6 månader

Valentino 6 månader

För exakt 6 månader sen kom denna lilla killen till världen. Jag kan verklige än inte förstå att han redan är 6 månader. Minns det som igår när han kom till världen och nu är han redan 6 månader. Han har verkligen tillfört glädje till vår familj. Matteo avgudar honom, pussar och är på honom hela tiden. Man får verkligen ha ett extra öga på killarna då det lätt blir hårdhänt.

Han är en otroligt mysig och glad bebis. För det mesta är han nöjd och glad. Skriker högt om han är hungrig eller trött men annars är han väldigt lätt bebis. Dom brukar ju säga att man får en av varje, och det är precis vad vi fått. Matteo var precis tvärt om när han var baby. Han var otroligt krävande och grät ofta så vi är värda en snäll baby.

Nätterna går bra och han sover hela nätter. Vissa gånger har han varit gnällig men jag tror att tänderna är på gång. Det verkar också som att han har vuxit ifrån sin mjölkprotein allergi. Jag hoppas verkligen det, men ska kolla lite till för att vara på den säkra sidan. Vi har börjat ge honom burkmat och han älskar det. Fruktpure eller smoothie är också favoriten.

Han har vänt sig från rygg till mage sen 1,5 månader tillbaka. Nu känns det som att han kommer börja krypa vilken dag som helst. Han lyfter sig med benen och rumpan men har inte riktigt förstått att händerna ska med.

Valentino 6 månader ​
Valentino 6 månader ​
Sötaste pyjamasen från Livly.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?