Shoppa min stil

no products
38   127
67   309
8   200
55   322
26   301

Valentino 6 veckor

Valentino 6 veckor.

Det går verkligen undan och tiden går så himla fort. Kan inte förstå att vår lilla bebis är 6 veckor. Jag tycker att den största skillnaden mellan barn Nr 1 och 2 är att man njuter mycket mer med barn nr 2. Man vill att allt ska gå så himla fort med första barnet, han ska börja gå, börja krypa. Medans man bara vill njuta av bebis tiden med barn nummer 2. Så är det iallafall för mig.

När Valentino föddes vägde han 3789 gram och var 52 cm. Så alla kläder mamma köpte i Stl 50 var för små. Nu är den stora killen 56 cm och väger 5700 gram. Han växer så det knakar. Valentino är världens snällaste bebis som för det mesta bara sover, äter och bajsar. Han har haft lite magknip och gråtit men för övrigt är han snäll.

Jag ammar honom helt och även det går jätte bra. Jag trivs väldigt bra med att heltidsamma eftersom jag slipper tänka på att ha med maten överallt och sen är det så himla mysigt. Det enda är väl att jag måste planera när jag ska göra behandlingar så att mannen kan ta honom. Men det är inga problem.

Det är en stor omställning med 2 barn och det är egentligen 4 åringen som är den som snor all uppmärksamhet. Valentino gör inte så mycket, medan Matteo är den som är trotsig. Men han är så kärleksfull med lillebror och vill hela tiden vara hos honom och pussa honom. Jag är mest orolig eftersom han inte har känslan att han är liten och att han inte kan lägga sitt huvud på hans mage. Men han är annars en jätte fin storebror.

Mina finaste killar, vad jag älskar er.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?