Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Valentino säger mamma

Valentino säger mamma.

God morgon raringar.

Är redan inne på min andra kopp kaffe. Den minsta bestämde sig för att väcka mamma 06.40. Åhh vad jag var trött. Satt och kolla på film fram till 01.00 igår. Det var en riktigt bra film och trots att jag var helt slut kunde jag inte avsluta filmen.

Valentino säger mamma

Hörni nu var det länge sen jag körde en uppdatering kring barnen. När Matteo var liten skrev jag sådana inlägg då och då. Så jag tänkte skriva lite uppdateringar kring den lilla med. Han är nu 14 månader och jag kan inte riktigt förstå att det går så snabbt. För ca 1 månader sen sa han mamma. Matteos sa pappa först så lite kul att V säger mamma ? Men dom som vet dom vet. När dom väl börjar säga mamma så slutar dom inte. Hur många gånger kan dom egentligen säga mamma på en dag.

Eftersom Valentino är minstingen och Matteo vill gärna visa sig. Så har V fått lära sig att stå på sig. Gud vilka skrik det är här hemma när Matteo ska ta ”sina” leksaker från Valentino och jag försöker förklara han måste dela med sig.

Den lilla är dock väldigt bestämd och envis. Han har ännu inte börjat gå, men mina barn är sena när det kommer till att börja gå. Men däremot är dom framåt med talet när dom väl börjar. Det är också väldigt viktigt som förälder att inte jämföra. Jag vet att det är lättare sagt än gjort. Men alla barn är olika.

I december börjar Valentino på förskolan och det känns så himla stort att min lilla bebis ska börja förskolan. Men det är en stor grabb som är ca 88 cm och väger 13,5 kg. Han älskar mat till skillnad från sin storebror som man får tvinga att äta. Tänk att två syskon kan bli så olika.

Nu ska jag packa träningsväskan och bege mig iväg till gymmet med kidsen. Barnpassning på gym är räddaren i nöden, så himla smidigt och praktiskt.

Valentino säger mamma​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  1. Antonija
    27 oktober, 2020 / 11:43 f m

    Är du inte rädd att barnet blir smittad av Corona när han är ändå så pass liten? Menar du har ju barnen överallt på shoppingcentra, gym, och nu snart börjar han förskolan. Du får göra som du vill ditt liv och ditt barn undrar mer är du bara inte lite rädd?

    • Anna
      Författare
      27 oktober, 2020 / 3:25 e m

      Hej Antonia. Självklart är man alltid smått orolig, däremot har jag följt folkhälsomyndigheternas råd. Har tänkt att man ändå ska fortsätta leva någorlunda normalt med striktare hygien osv. Men idag har folkhälsomyndigheternas gått ut men ännu striktare regler i Skåne fram tom 17/11 så jag kommer undvika folksamlingar och allt vad det innebär.

      Ta hand om dig. Med vänlig hälsning, Anna

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?