Shoppa min stil

no products

Vår helt magiska julgran.

God morgon raringar.

Dricker mitt morgonkaffe framför vår helt magiska gran. Alltså den känslan att vakna upp och känna doften av en riktig gran, älskar den. Den är verkligen enorm, över 3 meter. Men eftersom vi har högt i tak så går det jätte bra. Däremot så var denna högre än takhöjden så den fick kapas. Men vi är riktiga julnördar i vår familj och kör all in.

Denna veckan är fullspäckad för min del. Har fått planera allt i minsta detalj för att få det att gå ihop. Däremot så underlättar det enormt mycket dom dagarna Matteo är på förskolan.

Ska strax fixa mig och åka iväg och träna med min personliga tränare. Tro det eller ej men jag älskar det. I lördags körde jag själv med mitt program som jag fått av min PT och jag har fortfarande träningsvärk. Älskar att ha träningsvärk.

Ha en underbar dag fina ni.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?