Shoppa min stil

no products
8   82
19   131
30   204
27   244
8   256

Vår Julafton 2019

Vår Julafton 2019.

GOD JUL på er mina fina läsare. Igår hann jag inte kika in på bloggen då det var full rulle här hemma. Just nu sover killarna fortfarande och jag njuter av mitt kaffe i sängen. Detta är också första natten jag har fått sova flera timmar i sträck. Har nämligen slutar amma Valentino och börjat ge mjölkfri ersättning, men det kan jag ta i ett annat inlägg.

Passade på att ta lite bilder på killarna igår. Inte helt enkelt. Älskar att mamma hittade matchande tröjor till killarna.

Julafton.

På kvällen blev vi bjudna till mannens syster och kusinerna för julmiddag. Så himla mycket god mat, jag fick “fuska” lite med mitt matschema och unna mig lite extra just igår. Har egentligen en ätdag som jag aldrig tar ut. Men jag får tänka på att jag var så grym och körde spinning igår.

Tomten hade varit hos kusinerna också med ett riktigt stort paket. Man skulle nästan kunna tro att Matteo varit världens snällaste kille att tomten kommer med så många paket eller har tomten helt enkelt druckit mycket vin i år 🤣🤣🤣.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?