Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
13   117
19   179
37   341
12   263
32   291

Vardagslyx är aldrig fel

Vardagslyx är aldrig fel, gäller att starta veckan bra, så man får energi. Igår till middag passade vi på att köpa med oss sushi, lillen önska pizza så det fick han. Passade på att beställa påväg hem från träningen.

Första träningen för veckan är avklarad och jag känner träningsvärken idag. En riktig nice känsla, älskar att ha träningsvärk. Ibland har det till och med varit så pass överdrivet att jag knappt kunnat sitta eller gå. Men det betyder att man gjort ett grymt pass. Mannen och jag började jogga i förra veckan och jag känner att nu när kylan är här så får det bli joggning på gym istället. Vill inte riskera att bli sjuk.

Väntar en spännande men otroligt intensiv vecka med en massa jobb och mycket skoj på gång. Idag tog jag en paus och bara tog det lugnt här hemma. Skickade iväg några Mail och busade med min lilla kille. 

Ska försöka lägga mig lite tidigare idag. God natt raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?