Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Vardagslyx – precis vad jag behöver

Vardagslyx – precis vad jag behöver

Hej raringar.

Kikar in en snabbis innan läggdags. Hade bråttom imorse och hann inte kika in här. Sen har det varit full rulle hela dagen.

Jag började min dag med välbehövlig egentlig på Kräm Hudvårdsstudio som jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg. Jag älskar skönhet och allt som har med skönhet att göra. Så för mig att komma till Kräm Hudvårdsstudio är rena godis affären. jag skulle kunna gå runt och pilla och prova allt. Vardagslyx på hög nivå.

Vardagslyx - precis vad jag behöver ​

Efteråt mötte jag upp fina Maria och vi åt lunch på vårt favorit Poke ställe i Malmö, Poké Poké. Älskar att vi har gemensamma intressen och kan typ skratta åt allt. Vi är dessutom sjukt effektiva och hann med våra street style fotograferingar.

Sen hade jag ett sjukt intressant möte som än sålänge är väldigt hemligt. Men jag kommer absolut att avslöja det när det väl blir aktuellt.

Vardagslyx - precis vad jag behöver ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?