Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Varför lämnar jag Malmö Life?!

Hej fina ni

Som ni vet så har jag haft Malmö Life tillsammans med Vikkan nästan i 1 år nu och många har undrat varför jag lämnar Malmö Life och om jag och Vikkan har bråkat. Nej det har vi inte, utan jag valde att lämna över Malmö Life till Vikkan och ta mig vidare mot annat äventyr och en helt annan inriktning. 

Vi har haft Malmö Life i nästan 1 år och det har varit en rolig tid och man har lärt sig väldigt mycket. Jag önskar Vikkan och hela Malmö Life gänget lycka till 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?