Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Varför så mycket hat

Varför så mycket hat

Men alltså herregud vad är det som händer! Vart jag än kollar så är det fullt med negativa rubriker och kommentarer kring JLO och Shakiras uppträdande på Super Bowl. Men det värsta är att det är andra kvinnor som sitter och kritiserar. Hur kan man se ut så i den åldern? Säkert fullt med operationer? Hur kan man klä sig så? Jadajadjada. Varför inte bara säga wow vilka två heta brudar som skapat rubrik världen över.

Varför så mycket hat

Men Snälla, take a chill pill – varför så mycket hat? Varför är det så att andra kvinnor tycker det är okej att kommentera andra kvinnor? Det värsta är att det är för det mesta kvinnor själva som gör det. ( Jag refererar utifrån det jag ser och hör). Däremot refererar jag inte bara till denna händelsen, utan allmänt. Såg till och med en på min Facebook, en så kallad feminist som klanka ner på JLO att hon är för opererad. För mig är inte det feminism.

Jag märker mer och mer att många kvinnor har svårt att lyfta andra och ge beröm. Men shit har du köpt din drömväska? Så kul, grymt bra jobbat, Grattis. Utan istället är det såhär – men herregud har hon köpt den väskan, hur har hon råd till det? Man kan inte glädjas åt andra eller ge beröm åt andras hårt arbete utan man ska istället leta fel och klanka ner.

Det är tyvärr så mycket avundsjuka bland kvinnor och många gånger syns det så himla tydligt. Jag har ärligt talat sorterat bort dessa.

Varför så mycket hat
Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 5 februari, 2020 / 6:30 e m

  De var ju sjukt grymma. JLo’s kropp för att vara 50 år, är helt jäkla amazing. Så vill jag också se ut när jag fyller 50. Shakiras höfter….Hips don’t lie är ju en sak som är säker.
  De två är POWER KVINNOR!
  GRL PWR!

  • Anna
   Författare
   5 februari, 2020 / 6:33 e m

   Eller hur?

 2. Emma
  5 februari, 2020 / 10:15 e m

  Så bra skrivet Anna.

  • Anna
   Författare
   5 februari, 2020 / 11:07 e m

   Tack snälla.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?