Shoppa min stil

no products

Varning för företag som lurar bloggare

Får några dagar sen skrev Vikkan ett inlägg om företag som lurar bloggare, läs hennes inlägg HÄR. Jag var också en av bloggarna som blev inbjuden till detta event och bland annat utvald till att samarbeta med Lindfors fashion Agency som drivs och äga av Susanne Lindfors. Jag tycker det är himla dålig stil av företag som försöker lura bloggare för att få publicitet och synas, i detta fall handlar det om ca 5 bloggare som tog sig tiden att komma till eventet och bloggade om eventet. Vi fick prova ut kläder bland annat varsitt par jeans från Denim Hunter som vi blev lovade att få när vår kollektionen skulle komma ut alltså nu till våren. Som Vikkan skrev i sitt inlägg, det handlar inte om ett par jeans utan helt enkelt en principsak. Bloggare lägger sjukt mycket tid på sin blogg och bloggen är ens jobb och att bli lurad på så vis är inte okej.

Bara några dagar innan alla fick veta att tyvärr ni får inga jeans (efter 10 månader) så hade Vikkan kontakt med Susanne där hon skriver i ett mail att vilka jeans var det ni skulle ha. Sedan ändrar hon sig och förklarade för Vikkan att det var bara dom som hon valt ut att samarbeta med som skulle få dessa jeans. Jag tycker inte detta var okej då jag själv var på eventet och hörde att alla skulle få jeans och inte bara dom hon valt att samarbeta med, så jag mailade henne och förklarade vad jag tyckte om det hela och att jag kan absolut inte samarbeta med någon som inte är seriös. Jag vill inte bli förknippad med ett företag som lurar andra bloggare.

  

 

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 23 juni, 2015 / 11:53 f m

  Bra inlägg! Värt att spridas. Har också hört från andra källor att detta företag utnyttjar bloggare.

  • anna
   Författare
   23 juni, 2015 / 4:26 e m

   Du får självklart sprida det 🙂 Hon har dåligt rykte här i Malmö och det är helt klart värt att upplysa andra bloggare om det.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?