Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   81
23   179
25   249
105   410
19   260

Växtuthyrning i Stockholm

I samarbete med Juliusberg.se

Juliusberg Växtservice är ett familjeföretag som erbjuder service tjänster till företag inom Stockholmsregionen. Dom började med att hyra ut växter med service. För Juliusberg Växtservice är miljön extremt viktig. När dom besöker företag för att ta hand om växterna så tar dom tunnelbanan, elbil, elcykel eller bussen! Finns det möjlighet så går dom även mellan kunderna. Detta är inte bara bra för miljön men också för hälsan. Man får daglig motion samt frisk luft. Bra tänk.

Vad är hela syftet?

Har man ett kontor och vill skapa en härlig atmosfär samtidigt som man inte har tid att själv ta hand om växterna så hyr man tjänsten. Super smidigt och perfekt sätt att inreda kontor. Dessutom kan man få det skräddarsytt efter ens eget behov och vad man önskar. Allt från växter i krukor till växtväggar. Har man tomma väggar eller mörka hörn som man vill inreda så är det helt perfekt. Dessutom bidrar växter till bättre luftkvalité.

Förutom växtuthyrning så har Juliusberg Växtservice även fruktkorgar, man startar ett frukt abonnemang där dom levererar fruktlådan till kontoret. Miljövänligt dessutom. Perfekt om man vill göra det där extra för personalen och ge dom lite extra vitamin. Dom erbjuder även akvarieuthyrning. Kan bli super trevligt att titta på, speciellt om man har ett väntrum som man vill göra extra spännande.

På bilden nedan har man skapat avskilda ytor genom att placera växtväggar. Super snyggt om man har en riktigt stor yta som man vill dela upp. Dessutom har man matchat snyggt med gröna inredningsdetaljer.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?