Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
22   121
44   249
30   289
33   277
31   333

Veckan i bilder

Veckan i bilder

Hej raringar

Kom på att jag skrivit ett blogginlägg men glömt publicera den. Har verkligen varit full rulle och jag har inte riktigt haft någon struktur kring mina sociala medier och på så vis glömt publicera inlägg. Vanligtvis avsätter jag lite tid för mina kanaler. Bjuder på lite bilder från veckan.

Annandag jul firade vi hos svärföräldrarna med kusiner. Det har verkligen varit mycket av det goda.

I fredags mötte jag upp fina Maria. Vi passade på att äta middag på Atmosfär i Malmö och därefter gick vi på bio. Jag hade en välförtjänt barnfri dag.

Igår kväll sov Matteo över hos svärföräldrarna och vi hade Sofia och Anton på besök. Skönt att vara delvis barnfria och kunna njuta av kvällen med vänner. Vi hade en super trevlig kväll.

Trots alla trevliga kvällar och god mat så har jag lyckats hålla igång med träningen. Har blivit lite väl mycket av det goda men jag har haft koll. Denna söndag fick jag den längsta sovmorgon sen Valentino föddes. Vi sov till 10.30 och sen tog vi det bara lugnt. Först gick mannen och träna och sen var jag iväg och träna.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?