Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Veckans blogg på besökstoppen

Tusen tack till alla som röstade på mig, ni är bara för bra, utan er hade jag aldrig tagit hem vinsten 😀 Imorgon bjuder jag på fika på jobb 😀 Har till och med mutat mina arbetskollegor hahah vad ska man göra om man är en tävlingsmänniska. Har nog jagat en och en annan för att rösta på mig hahhah.

Ni är bäst.

IMG_9405-0

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?