Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Veckfri concealer från Tarte

Innehåller reklam genom annonslänk

Att hitta en concealer som man gillar är inte lätt. Jag har äntligen hittat rätt efter mycket letande. Veckfri concealer från Tarte är min favorit. Ni hittar den HÄR (klicka).

Jag har testat två concealer från Tarte och allt är en smaksak. Själv föredrar jag den HÄR (klicka) som heter creaseless. Den är väldigt krämig samtidigt som den är täckande och inte lägger sig i fina linjer.

På Instagram gjorde jag en reel där jag jämför dessa två concealer. Där är många som gillar shape tape och den är bra om man inte har jätte mörka ringar. Själv föredrar jag Veckfri concealer från Tarte, creaseless.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?