Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Verkligheten bakom mammalivet

Verkligheten bakom mammalivet.

God morgon raringar.

Lite stressig morgon eftersom vår stora kille ska på 4 års kontroll och vi vaknade väl lite in i det sista. Efter läkarbesöket ska jag släppa av honom på förskolan. Sen blir det raka vägen hem och hoppa in i duschen och ta en riktigt lång sådan. Med hårinpackning och hela grejen. Så ja ni läste rätt, jag lämnade hemmet kl 08.00 idag (nästan i morgonrock och pyjamas) och inte ens duschad. Jag brukar aldrig lämna hemmet utan att åtminstone duscha. Men vad ska man säga, man vet aldrig när det kommer till mammalivet.

Sen ska jag sätta mig vid datorn och få lite jobb gjort. Det låter kanske jobbigt men jag älskar att jobba med sociala medier och allt som tillhör det. Därefter ska jag ta mig en vila och hoppas på en power nap medans lillen sover.

Ikväll har jag en dejt och fotografering med fina Maria som jag verkligen ser fram emot.

Önskar er en härlig tisdag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?