Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
19   92
9   208
23   268
21   257
44   490

Veronica Virta knytblus

Veronica Virta knytblus.

Är det något plagg jag verkligen älskar så är det en fin knytblus. Tycker man kan ha knytblus till nästan vilken stil man vill. Men jag föredrar att ha den till en mer uppklädd look. Nedan bär jag en ljusrosa knytblus från Veronica Virta till en svart knälång kjol. Sen tycker jag det är super snyggt med stövletter som slutar precis vid fotleden.

Älskar att knytblus har pärlknappar precis vid armen (som tyvärr inte syns på bild). Även den läckra kavajen med pärlknappar kommer från Veronica Virta. Jag är verkligen svag för Veronica Virta, hur mycket snyggt som helst.

Stövletterna finns HÄR (annonslänk). Nedsatta med nästan 50%, dock så finns det inte många storlekar kvar.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?