Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Vet inte om jag ska skratta eller gråta :)

Alltså vilken dag jag haft idag, vet inte om jag har skrattat eller gråtit, eller om jag säger såhär, både och. Efter jobb möttes jag, Marianna och Linnea upp för att ta en shoppingtur i stan. För det första så är det inte många som orkar med mitt och Mariannas tryck att efter 8 timmars jobb där man gått hela dagen, sedan fortsätta springa runt i affärer. Men den där Linnea minsann hon kunde det där och var super glad när vi sa att vi skulle till stan efter jobbet, så Marianna och jag välkomnade henne till gänget :p Vi gick runt i flera timmar och provade kläder och hade oss, man kunde dock märka att vi alla tre var totalt utmattade eftersom vi garva åt allt.

Droppen kom ju när vi letat ett bra tag efter ett bra sushi ställe och vi väl hittar ett som Linnea hade ätit på tidigare. Då ska Marianna såklart mecka och ha sig med sin sushi och ser på menyn att hennes sushi heter mammasushi och då börjar jag liksom gapskratta. En kvinna 50+ beställer mammasushi och den stackars servitören fattar ingenting och Marianna börjar gapskratta och kunde knappt göra beställningen och börjar förklara sig varför hon ska ha mammasushi. Vi skratta så mycket att tårarna rann ner för mina kinder. Så klart påverkade tröttheten men det var ju så galet roligt.

Hoppas nu jag lyckats få ner det rätt i ord annars är det inte lika roligt, men det är ju inte alltid lätt att skriva ner en rolig händelse.

Minns dock inte vad sushi stället heter men dom hade galet god sushi och när hon väl servera det som kom där rök, riktigt coolt:D Ett ställe vi helt klart kommer besöka igen.

IMG_9516-0 IMG_9515-0 IMG_9509-0

Linnea tyckte det var riktigt kul att jag och Marianna år sushi med bestick, lite pinsamt kanske men kan man inte äta med pinnar och är hungrig så är det besticken som gäller.

IMG_9525

Nä hörni nu går ögonen i kors och det är dags att sova. God Natt

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?