Shoppa min stil

no products

Vi bodde på Scandic Värnamo

Vi bodde på Scandic Värnamo.

Hej raringar.

I skrivandets stund är vi påväg hem från High Chaparral där vi har spenderat hela denna måndagen. Kommer ett inlägg om det ikväll. Blir helt perfekt att fördriva tiden i bilen. Under vår semester ska vi passa på att åka på lite utflykter runt om i Sverige.

Med inspiration av 1950-talet.

Igår passade vi på att checka in på Scandic i Värnamo. Det är ca 20 min med bil till High Chaparral och passade oss perfekt. Super smidigt och enkelt att ta sig dit med bilen.

Hotellet har en 50 tals vibe och det är inte så konstigt då själva hotellet är från 1950- talet. Jag tycker det är så otroligt charmigt när man bevarar det gamla. Vi fick ett super fint rum med riktigt häftig design. Även rummen har 50 tals inspirerade möbler. Rummet vi bodde på heter Källemo. Där vi bland annat hade två badkar, så himla lyxigt. Jag och Matteo tappade upp ett bad på kvällen och kollade på film under tiden.

Vi bodde på Scandic Värnamo

Vi bodde på Scandic Värnamo
Super mysigt inne vid lobbyn. Precis till vänster hänger det tavlor på olika Maffia bossar fast i ett äldre stil. Själva hotellet är från 1950 – talet och det passar så fint ihop. Det är liksom en röd tråd genom inredningen och designen.
Vi bodde på Scandic Värnamo
Hotellet har nämligen bevarat dom gamla hissarna från 1950talet. Vilket är riktigt häftigt. Under 1955-talet så hade hotellet stans första hiss. Det är verkligen en upplevelse att åka dom gamla hissarna.

Vi bodde på Scandic Värnamo ​
Vi bodde på Scandic Värnamo
Den här coola cykeln hängde på en guldig vägg mitt i rummet. Så himla coolt.
Vi bodde på Scandic Värnamo
Så fin service. Tack snälla, det uppskattar vi.
50 tals inspirerad bar.
Alltså hotellfrukost och belgiska våfflor, det kunde jag inte säga nej till.
Apladalen. 

Igår kväll besökte vi även Apladalen som ligger ca 5 minuter från hotellet. Det är super fin park med olika djur men också en stor lekyta för barnen. Vi passade på att träffas med min kusin och barnen i parken. Så mysigt. Men det finns en massa härligt att se i trakterna men eftersom vi bara stannade i två dagar så hann vi inte med allt utan fick välja ut godbitarna.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?