Shoppa min stil

no products

Viktig vecka framför oss

Denna söndag har jag helt enkelt bara kopplat av och tagit det lugnt, känns som att jag är bakis idag hahah. Ska väl inte säga att jag helt och hållet latat mig, har plockat undan här hemma och gjort mat och förberett matlådor. Helgen har flugit förbi och imorgon är det tillbaka till jobb. Vi ska även träffa  barnmorskan imorgon och på fredag är det en stor dag för vår del 😀 

Sen fick det bli hemmaspa här hemma, ansiktsmask, bryn fix, peeling, pedikyr och sist men inte minst brun utan sol. Jag är en riktig blekfis och skulle inte kunna leva utan min brun utan sol. Älskar att pyssla om mig själv 😀 En kopp kamomill te har blivit en vana. 

   

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?