Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Viktuppdatering & bästa beslut

Viktuppdatering & bästa beslut.

Hej raringar.

Tisdag och för min del innebär det invägning. Idag visade vågen 93,6 kg och förra tisdagen vägde jag 94,6. Det är alltså – 1 kg och det känns så jäkla bra. När jag starta med min personliga tränare Gabi så vägde jag 99,2 kg, inte illa på den lilla tiden. Det bästa beslutet jag tagit, är att ta hjälp av en personlig tränare.

Mitt nästa delmål, som är mer utmanande är att jag ska ner under 90 kg till och med 1 januari 2020. Det innebär att jag måste tappa 1,23kg i veckan. Det blir en riktig utmaning det här. Men som jag skrev innan så älskar jag utmaningar. Mitt mål är att komma ner till 75kg och det kommer jag att göra fast på ett hälsosamt sätt. Jag och Gabi har satt ett mål att till maj månad så kommer jag vara nere på 75kg.

Det bästa av allt är att jag känner mig otroligt peppad och det känns som att jag har koll dom gångerna jag tränar på gymmet själv. Jag springer inte runt och slösar tid utan har mitt träningsschema jag följer

Jag är väldigt noga med maten och eftersom jag är ute och äter rätt så ofta så väljer jag nyttiga alternativ. Jag försöker även att äta nyttigt hemma och ta något litet när jag är ute.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?