Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Viktuppdatering, mat & träning

Viktuppdatering, mat & träning.

Dagen går verkligen undan och idag har jag haft så mycket att göra och inte riktigt hunnit kika in här. Så därför kommer här en riktigt sen uppdatering.

Det går riktigt bra. Jag är i full gång med träningen och tränar regelbundet enligt mitt träningsschema som jag fått av min personliga tränare Gabi. Det är till och med så att jag väljer “gym” beroende på vilken muskelgrupp jag ska köra. Vissa gym har bättre maskiner än andra. Det är liksom stort, har aldrig hänt mig innan. Jag känner mig sjukt stark och motiverad. Jag har även kommit igång med joggningen och mitt mål är att springa 5 km utan att stanna. Än så länge är jag uppe i 3 km utan att stanna. Men det känns som att det går snabbt. Vissa dagar är bättre än andra.

Jag håller mig långt långt ifrån sötsaker och det går bra. I förra veckan visade vågen 92,5 kg och idag visade vågen 92,1 kg. Det är alltså – 0,4 kg. Det går sakta men säkert och det är helt okej. Mitt mål är långsiktigt och detta är en livsstil för mig.

Gabi har gett mig redskapen som gör att jag vet exakt vad jag ska göra på gymmet och hur/vad jag ska äta. I mitten på februari kommer vi att göra en ny BIA mätning och jämföra med den som jag hade när jag starta. Samt mäta mig med måttband.

Viktuppdatering, mat & träning

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?