Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Viktuppdatering & PT

Viktuppdatering & PT.

God morgon raringar.

Har precis lämnat av Matteo på förskolan. Får se om jag hinner med en promenad då jag idag vid lunchtid ska träna med min personliga tränare Gabi. Älskar att träna med henne. Hon har verkligen koll och speciellt det här efter att man fött barn. För det finns vissa övningar man ska ta det lugnt och sen finns det vissa övningar man ska göra lite extra. Ska även hämta svärmor i stan som ska åka med och passa Valentino medans jag tränar.

Viktuppdatering

Förra veckan visade vågen på 95,3 och denna veckan visar den 94,6, det är alltså – 0,7 kg. Vilket jag är sjukt nöjd med. Med tanken på att vi spenderade vår helg i Stockholm och det blev lite mycket av det goda. Eller om jag ska vara ärlig så var jag jätte noga med maten och exempelvis vid frukost tog jag vatten istället för juice. Jag tog ingen croissant, vilket jag älskar. Ja, men ni kan tänka er slottsfrukost. Däremot åt vi middag lite sent och det blev lite bubbel. Men jag är iallafall jätte nöjd. Till den 13:e december är målet att jag ska vara nere på 94 kg, vilket jag kommer klara.

När jag börja med min PT var jag uppe i 99,2 kg så det är alltså en minskning på – 3,9 kg på en väldigt kort tid. Jag har totalt 19,7 kg att gå ner. Och som jag har skrivit tidigare, jag kör detta på ett hälsosamt sätt och äter regelbundet. Men jag äter nyttigt och har skippat godis, kakor, chips och allt det onyttiga. När jag starta så hade jag 43% kroppsfett och 23% muskler, enligt BIA mätning som min personliga tränare Gabi gjorde på mig vid start. Målet är att det istället ska vara 43% muskler och 23% fett.

Jag känner mig så sjukt taggad att komma i form och styrketräning har blivit så himla kul. Jag tyckte inte det innan och gick mest på pass. Men det var också för att jag inte hade koll på vad eller hur jag skulle träna.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?