Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Viktuppdatering & snygga träningskläder från Hunkemöller

Viktuppdatering & snygga träningskläder från Hunkemöller.

Tisdagar är den dagen jag väger mig. Idag skulle jag och Gabi träna ihop men pga sjukdom fick vi avboka det. Men det gör absolut ingenting. Jag har ett träningsschema och vet exakt vad jag ska göra på gymmet. Så idag tog jag och syrran oss till gymmet och körde ett grymt pass. Mamma stanna hemma med killarna och passade dom.

Viktuppdatering.

Förra tisdagen visade vågen 96,2 kg och idag visade den 95,3. Jag har alltså tappar 0,9kg. Jag blev nämligen matförgiftad i helgen och det var inte alls trevligt. Så igår fick jag ta igen med allt drickande och ätande. Samt att jag inte har kunnat träna. Annars tror jag helt klart att vågen hade visat mindre. Men aja, jag är iallafall super nöjd ändå. Vågen visar minus och det är jag glad för. Målet är, att till den 13:e december ska jag gå ner till 94 kg vilket jag kommer att fixa.

Daglig motion & sötsug.

Min dagliga motion är att jag ska gå minst 10.000 steg. Vissa dagar är betydligt lättare än andra. Men jäkla vad svårt det är att komma upp i 10 000 steg ibland. Vissa kvällar när barnen har lagt sig, har jag tagit längre promenader för att komma upp i mina steg.

När det kommer till sötsuget så har det släppt helt och hållet. Jag har inte stoppat i mig något sött på minst 3 veckor. Jag har inte alls tänkt på det utan “bara” följt mitt matschema och tränat. Känns skönt att inte ha sötsuget.

Nya träningskläder.

Sen blir ju träningen lite extra rolig med nya träningskläder. Har klickat hem en häng träningskläder från Hunkemöller. Idag passade jag på att inviga det gröna settet. Just nu har Hunkemöller 25% rabatt på hela sortimentet så passa på.

Tröja 229:- / Byxor 299:- / plus att ni just nu får 25% rabatt på hela sortimentet.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?