Shoppa min stil

no products

Vila, vila och mer vila

Hej fina ni

Idag har det inte alls varit en bra dag 🙁 Först fick jag avboka kalaset som jag skulle till, fina Linda fyller 30 och Elsa 3 år. Känner mig sjukt seg och orklös, det är inte mycket sömn som jag får om nätterna. Inte nog med det, så har jag varit sjukt orolig för en nära vän till mig, min magkänsla har inte alls varit bra och det har varit himla jobbigt hela dagen. Jag har fortfarande inte hört något 🙁 

Jag försöker vila så mycket jag kan och sover några timmar mitt på dagen, känner att det är precis vad min kropp behöver. Men jag ska faktiskt försöka röra på mig lite mer och ta små promenader. 

Puss på er fina läsare 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?