Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vilken äran att få …

Vilken äran att få …

Som jag skrev igår så har helgen varit helt underbar. Inte nog med att min minsta lilla prins fyllde hela 1 år så var jag även ute samma dag och träffade Maria och hennes väninna. Det var även då jag och Mina fick fråga från Maria om vi vill vara hennes brudtärnor. Alltså wow vilken äran att få frågan och att hon tänkte på mig. Jag är så himla glad och vilken äran.

Jag och Maria har verkligen kommit varandra så nära och hon är en av mina bästa vänner. Trots att vi är olika så är vi ändå lika och har så mycket gemensamt. Hon är en sådan fin människa och jag är så glad att jag lärt känna henne och att hon finns i mitt liv ❤️.

Jag fick även nöjet att träffa Marias andra tärna, Mina. En otroligt härlig och fin tjej och vi hade så mycket att prata om i lördags. Jag var hemma strax vid 01.00. Vilken härlig och helt underbar lördag jag hade.

Vilken äran att få ...
Alltså vilken girlpower det var. Så himla kul vi hade och jäkla vad mycket vi hade att snacka om. Kändes som att man kunde sitta hela natten och snacka.
Vilken äran att få ...
Maria hade tänkt ut allt i minsta detalj. Hon fixade en riktigt söt goodiebag med ett fint kort i.
Vilken äran att få ...
Men alltså hur gulligt.

Detta kommer jag leva på länge. Önskar er en riktigt härlig måndag och en helt ny start på en ny vecka.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 31 augusti, 2020 / 10:32 e m

  Oh vad fint att du får vara brudtärna och så härligt att ni snackade loss till 01

  • Anna
   Författare
   1 september, 2020 / 9:53 f m

   Ja alltså vilken ära ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?