Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
33   229
39   297
20   319
28   448
10   306

Vill verkligen inte!

Vill verkligen inte.

Hej raringar.

Jag vaknade igår med att jag var tjock i halsen och lite halvt hängig men inget märkvärdigt. Men Valentino har varit jätte förkyld så jag tror att han har smittat mig. Däremot vaknade jag idag helt slut, ont i halsen och svag i hela kroppen. Har tagit en Alvedon i hopp om räddning och ska försöka få i mig lite nyttig mat. Jag vill verkligen inte bli sjuk. Det känns som att man får sätta allt på stop och man orkar inte med något. Aja får hålla tummarna att det bara är idag. Hatar att vara sjuk.

Så idag ska jag bara vara hemma och samla energi så att jag frisknar till. Svara på lite Mail och jobba hemifrån.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 13 februari, 2020 / 3:21 e m

    Krya på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?