Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Vill verkling inte :(

Hej finaste 

Imorgon är det dags att åka hem och jag har saknat min älskling massor så det ska bli skönt att komma hem. Jag börjar dock bli väldigt sjuk, har fått sjukt ont i halsen och känner mig så svag i hela kroppen. Börjar även känna mig varm och hoppas verkligen att det går över imorgon och jag vill verkligen inte bli sjuk. Det sista jag behöver just nu är att bli sjuk 🙁 Får ladda med Vitamin Well och hoppas på det bästa. 

Nu ska jag prata med min älskling i telefon.

God natt 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?