Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vill verkling inte :(

Hej finaste 

Imorgon är det dags att åka hem och jag har saknat min älskling massor så det ska bli skönt att komma hem. Jag börjar dock bli väldigt sjuk, har fått sjukt ont i halsen och känner mig så svag i hela kroppen. Börjar även känna mig varm och hoppas verkligen att det går över imorgon och jag vill verkligen inte bli sjuk. Det sista jag behöver just nu är att bli sjuk 🙁 Får ladda med Vitamin Well och hoppas på det bästa. 

Nu ska jag prata med min älskling i telefon.

God natt 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?