Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vinnaren i KFC Sverige tävlingen 

Igår fick jag kommentaren på min Instagram att jag var vinnaren i KFC Sverige tävlingen som innebär att man har vunnit en gratis bucket i veckan under hela 2016. Det är egentligen tack vare kidsen som agerade modeller 😀 Har faktiskt aldrig vunnit en större tävling tidigare så det känns extra kul 😀 Får nog använda kidsen lite oftare.

Mina söta modeller, Matteo, Molly & Isaac 😀 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?