Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Vintage köp – Hermés Armband

Vintage köp – Hermés Armband

Jag måste stolt visa upp mitt senaste vintage köp. Jag skrev i ett tidigare inlägg hur jag blivit inspirerad av min fin vän som är en drottning på vintage och second hand köp. Vissa plagg jag ser henne bära kan jag inte förstå är Second Hand. Jag har haft lite fördomar och tänkt att det bara är sånt man inte vill ha som sälja som second hand. Men så fel jag har haft. Man kan verkligen göra en hel del fynd. Detta är absolut inte mitt sista vintage/ second hand köp. 

Har sneglat på Hermés clic clac armband och hittade ett i svart och guld. Jag fick även med kvitto så det känns säkert. Har kollat på den ett tag och jag har den i svart och silver men ville så gärna ha den i guld. Så nu kan jag matcha mina svart/guldiga Hermés örhängen med armbandet.

Vintage köp – Hermés Armband.

Armbandet är super fint. Dock väldigt känsligt när det kommer till repor och stötar, men å andra sidan så är dom flesta armbanden det. Tycker inte det går så mycket om där kommer repor. Man har ju köpt det för att använda den, inte för att den bara ska stå. 

Örhängen däremot blir inte lika lätt repiga, men dom har man ju bara i öronen och så är dom bara där. 

Vintage köp - Hermés Armband
Vintage köp - Hermés Armband
Följ:

3 Kommentarer

 1. Ivana
  19 mars, 2020 / 2:20 e m

  Hej, när man klickarcpå länken som står armband kommer man till hemsidan Amazon där har de fake Hermes armband i prisklass 15-18 usd dollar. Så är det ett fake du köpt och på den hemsida eller?

  • Anna
   Författare
   19 mars, 2020 / 2:21 e m

   Vaaaa amazon??? Absolut inte . Detta måste jag kolla upp

  • Anna
   Författare
   19 mars, 2020 / 3:06 e m

   Tack för att du uppmärksamma. Fick ringa support och få hjälp.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?