Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vintage & Second Hand

Vintage & Second Hand

Något som jag nyligen fått upp ögonen för är Vintage & Second Hand. Det är egentligen mest för att jag aldrig tänkt på det tidigare. Jag är en kvitto nörd och måste typ ha kvitto på allt. Men så har jag blivit otroligt inspirerad av min underbara vän Maria.

Alltså den här tjejen är Vintage & Second Hand drottning. Vilka fynd och klipp hon gör. Kollar man på hennes second hand köp så kan jag knappt förstå att det är second hand. Hon hittar så himla fina och eleganta grejer. Det är kanske för att jag har haft fördomar kring second hand. Att man inte kan hitta fina grejer, att det mesta är slitet, ja men listan kan bli hur lång som helst. Men så fel jag har haft och tack till min underbara vän som inspirerat mig.

In och följ Maria på hennes Instagram för att få dom bästa tipsen och inspireras. Jag har själv den senaste tiden gjort en del fynd och jag lovar att visa er. Det bästa är att jag faktiskt fått med kvitto på alla grejer. Så det gäller bara att veta vart man kan spana.

Vintage & Second Hand ​
Hennes flöde är fyllt av fina second hand köp.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?