Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   133
38   269
30   334
41   293
32   356

Vita Gucci sneakers

Vita Gucci sneakers

Jag är verkligen ingen sneakers tjej och använder sneakers väldigt sällan. Ska jag träna eller köra aktiviteter med barnen så kör jag alltid sneakers. Men ska jag vara lite mer klädd så gillar jag att bära klackar. Får inte vara allt för höga men lagom höjd funkar. Jag känner mig inte riktigt klädd i sneakers och som man brukar säga smaken är som baken. Jag tycker det är galet snyggt när jag ser andra i sneakers. Speciellt om det är någon som har stylat det snyggt och ser ändå klädd ut med sneakers.

I veckan bestämde jag mig för att köra på mina vita Gucci sneakers och helt ärligt så gillade jag stilen. Får använda dom lite oftare. Det jag gillar med denna modellen är att den är slimmad och smal i modellen. Sulan är inte heller så tjock och det gillar jag. 

Har sett ett par Gucci sneakers på deras hemsida med en pärla på sidan. Tycker dom är så himla fina men får också en liten rockig känsla när jag ser dom. Och med tanken på att jag inte använder sneakers så ofta är det inte lönt att köpa på. Sen tycker jag att dom är grövre i modellen. Snygga när jag sett dom på andra.

Vita Gucci sneakers
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?