Shoppa min stil

no products

Walk in the park & quality time

Hallo fina ni

Idag har varit en super härlig dag, natten gick bra och lillkillen lät mamma sova ut. Jag börjar lite sakta känna mig återställd och vill ut och promenera så vi alla mammor har bestämmt oss för att börja ta promenader. Jag kan fortfarande inte power walka utan för min del är det lätta promenader som gäller. Gick hur bra som helst och vi gick även förbi Rasha för en kopp kaffe och mata våra småttingar.

Nu lite senare mot kvällen åkte mannen och jag förbi Enporia för lite ärenden och vi tog även en fika på Joe The Juice, älskar deras Juice 😀 Känner även att jag kommit igång medmaten och inga onyttigheter här inte 😀 Nu ska denna mamman komma iform. 

   
Tur att Rasha har stor hall så att alla barnvagnar får plats eller vi fattades fina Jenny & Molly 🙂 Dom ska vi träffa imorgon, och då lär det bli 4 barnvagnar 😀 

 
Nu ska jag mata klart lillkillen och lägga honom. Har en hel del att blogga om så jag ska försöka få lite tid idag och publicera några inlägg. Trevlig kväll fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?