Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Yesterdays Outfit

Lyckades knäppa en dagens igår innan jag skulle träffa tjejerna 😀 Kikar in en snabbis då jag ska iväg till vänner som flyttat hem från Paris, vi har inte träffats på ett tag så det sak bli kul. Denna trötta gravida kvinna hann även med en powernap efter träningsmässan, jag somnade på två sekunder när jag kom hem. En massa bilder från dagens event kommer under morgondagen.

DSC00764

Kavaj H&M / Tröja Burberry / Mammabyxor H&M / Armband Mulberry / Skor Scorett

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?