Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
26   113
45   263
62   370
22   283
44   340

YSL Volupte Liquid Balm Fuchsia

Innehåller reklam genom annonslänk för Eleven

Det var länge sen jag tipsa om läppstift. Men denna gången tänkte jag tipsa om ett läppglans med mycket färgpigment från YSL. Nämligen YSL Volupte Liquid Balm Fuchsia. Jag är inte en läppglans tjej utan gillar läppstift. Men just denna gillar jag då den har mycket färg samtidigt som man får extra glans.

Anledningen till varför denna kallas för balm är att den innehåller en 35 procentig, aktiv vattenfas och är berikad med naturligt kokosvatten känt för sina återfuktande egenskaper och granatäppleextrakt rikt på antioxidanter. Det står att den ska hålla länge och det kan jag inte riktigt hålla med om. Tycker den är som ett vanligt glans eller läppstift och behövs fyllas på lite då och då. Speciellt efter mat och dryck.

Det jag älskar med denna är att jag känner att där är återfuktande egenskaper för läpparna känns otroligt sköna. Dessutom gillar jag att där är så mycket färgpigment eftersom jag älskar färg.

YSL Volupte Liquid Balm Fuchsia

Ni hittar den HÄR eller klicka på bilden nedan.

YSL Volupte Liquid Balm Fuchsia 9
Jag älskar färgen fuchsia och denna tycker jag är super läcker. Just denna serien har en massa härliga rosa och Coral färger.

Vill ni ha tips på andra läppstift så kika under kategorin Läppstift.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?