Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

YVES SAINT LAURENT Libre Intense Parfym

YVES SAINT LAURENT Libre Intense Parfym

För er som missat min kärlek till parfym så får jag påminna er om det igen. Men jag älskar parfym och då ska det gärna vara en unik och magisk doft. Däremot är jag inte för Black Friday och tycker absolut inte man ska shoppa bara för att shoppa. Utan man ska passa på att köpa det man spanat på. Jag är exempelvis ute efter en kaffemaskin och hoppas på att hitta en till bra pris under black friday.

YVES SAINT LAURENT Libre Intense Parfym

Men jag har sedan tidigare Yves Saint Laurent Libre parfymen men blev helt kär när jag fick dofta på Intense. Den påminner om den klassisk Libre doften fast en mer intensiv och magiskt doft, precis som namnet Intense. YVES SAINT LAURENT Libre Intense Parfym är en unik doft som sprider det där lilla extra. Däremot ska vi inte prata om flaskan. Måste vara den finaste parfym flaskan som gjorts. Den är super fin att ha som design även när parfymen tar slut.

Just nu finns Yves Saint Laurent Libre Intense parfymen finns på kampanj hos Cocopanda, klicka HÄR. I vanliga fall kostar en 50 ml 999:- men just nu kostar den 749:-

Såhär beskrivs parfymen:

Libre Eau de Parfum Intense från Yves Saint Laurent är den perfekta parfymen för kvinnor som bejakar friheten och följer sina instinkter. Den ikoniska doften kombinerar fransk lavendel och marockansk apelsinblomma till ett modernt, sensuellt resultat. Det blommiga hjärtat rymmer dessutom mjuka orkidénoter.

Den trendiga flakongen symboliserar hur det feminina och det maskulina smälter samman. Inspirationen hämtas både från den klassiska smokingsilhuetten och från den lika klassiska Cassandra-väskan, båda från YSL.

Libre Intense är eldig, autentisk och maskulin – med en feminin twist. En hyllning till friheten och en uppmaning att leva livet fullt ut. Doftnoter: Toppnoter: mandarinessens, bergamottessens, fransk lavendelessens.

Hjärtnoter: divalavendel, arabisk jasmin absolut, orkidé, apelsinblomma absolut.

Basnoter: vaniljextrakt från Madagaskar, vetiveressens, ambergris, tonka absolut från Venezuela.

YVES SAINT LAURENT Libre Intense Parfym
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?