Shoppa min stil

no products

Att dejta idag.

I samarbete med dejtingplatsen.

När jag pratar med mina singelvänner så verkar det inte helt enkelt att hitta en partner idag. Jag själv är i ett långt förhållande sedan länge tillbaka och minns knappt hur dejting går till. Men jag tycker det är otroligt kul att lyssna hur andra dejta och träffades.

Däremot när jag pratar med många av mina vänner så berättar dom om det nya och moderna sättet att träffa en partner. Nämligen genom dejting på nätet, och det låter vettigt med tanken på att allt sker digitalt idag. Det finns en rad olika sajter att välja mellan och man får helt enkelt letar efter den som matchar en bäst. Samtidigt som det är ett smidigt sätt att hitta en partner på, så är det också lite läskigt. Förhoppningsvis hörs man en tid och sedan bestämmer en dejt ute på någon restaurang för att lära känna varandra.


Looking for Something?