Shoppa min stil

no products

Ha koll på ekonomi

I samarbete med Zmarta.se.

Ha koll på ekonomigen hand. Men jag har alltid varit den ordningsamma redan innan jag ens flytta hemifrån. Jag har sett det som något positivt eftersom jag tidigt fick lära mig värde av pengar och att ha kontroll över min ekonomi. Börja plugga Media och kommunikation om dagarna och jobbade på kvällarna. Min privata ekonomi har alltid varit extremt viktig för mig och jag har varit otroligt noga med allt jag gjorde.

Sajt som jämför.

Jag är en förhandlare och nöjer mig inte med första erbjudandet jag får. Därför gillar jag sajter där man kan ställa företag mot varandra och få det bästa erbjudandet. Zmarta är en gratis tjänst där man kan jämföra erbjudande för bland annat lån, elavtal och försäkringar. Och detta tar endast några minuter och sen får du det bästa erbjudandet.

Något som fångade mitt intresse direkt är att jämföra elavtalen. Denna vintern har elen varit otroligt dyr och här hemma kör vi rörligt pris. Vi bytte elbolag när vi flytta men enligt sajten Zmarta fick jag fram ett bra erbjudande på elavtal. Så jag kommer definitivt kika på vårt elavtal om jag kan byta det igen.

Dyra lån.

Kolla man på Sverige så är det otroligt många som sitter på dyra lån med extremt höga räntor. Man tittar inte på de räntor man har och Zmarta erbjuder så man kan samla lån och sänka sina månadsavgifter. Här kan man också jämföra så man får det allra bästa erbjudandet. Inte nog med att man sänker sina månadskostnader så får man dessutom bättre koll på sin ekonomi. Du slipper alla aviavgifter på de andra lånen eftersom du endast har ett lån.

Såhär funkar det. Du börjar med att ta fram alla dina avier och kolar vilken ränta samt villkor du har idag. Därefter får du räkna ihop lånen du har idag. När du ska samla dina lån måste du nämligen ansöka om ett helt nytt lån som motsvarar alla de små lånen du har. När du fyllt i ansökan på nätet, jämförs bankernas erbjudande. Därefter skickar du in din ansökan, vissa banker svarar direkt andra tar lite längre tid. När du har fått svar från alla banker så är det bara att sätta sig ner och jämföra vilka erbjudande man fått från respektive bank. Oftast får man ett bättre erbjudande än de man har.


Looking for Something?