Shoppa min stil

no products

Ta ett ordentligt tag i tyglarna över ditt sexliv!

Reklam för Ix.nu

Idag finns det egentligen inte många tabun när det kommer till sex, förutom de som vi själva sätter upp i våra huvuden. Killar och män har som bekant sedan länge haft privilegiet att skryta med sina erövringar till höger och vänster, men när en kvinna gjorde samma sak stämplades hon som lättfotad. Men det var förr – eller?

Lev som Samantha

En kvinna som vi alla någon gång säkert har beundrat är Samantha Jones från Sex and the City. Att ha hennes självförtroende, karisma och varför neka det – hennes sexliv – är för många en dröm. Men varför drömma, gör slag i saken istället och gå ut och ta för dig! Vi tjejer kan också bara vara ute efter ett one night stand eller en relation som endast baseras på sex.

Om du har kommit upp lite i åren kanske du fantiserar om att rulla runt mellan lakanen med en yngre kille, men du tycker att det känns pinsamt att gå fram till den där snyggingen i baren ifall du blir nobbad. För oss som inte är lika modiga och självsäkra som Samantha (ännu) finns det faktiskt en väldigt bra och enkel lösning – dejtingsajter.

Nu tänker du kanske på de klassiska sajterna som är tänkta för att hitta sin drömpartner, men det finns andra varianter som erbjuder alla alternativ du kan tänka dig. Där du kan vara helt anonym och välja precis vilken typ av vän/älskare/blivande make du vill ha på din dejt.

Hur fungerar en sexdejtingsida?

Den här typen av sajter erbjuder dig exakt det du vill ha, vad det än är. Den stora fördelen med att träffa personer på detta sätt är att du vet redan från början vad de vill ha – sex, vänskap eller kärlek. Skapa sexkontakter som du kan leva ut fantasier med eller ha sällskap av när du befinner dig i en främmande stad.

Du kan tryggt och säkert prata med dem över sajtens webbkamera så att ni får se varandra personligen och märker om kemin uppstår. Det är dessutom helt gratis. Om du inte är intresserad av ett fysiskt möte kanske du skulle föredra att sex chatta. Detta är ett sätt att ha erotiska möten med andra människor på ett säkert avstånd över nätet, och det kan antingen vara privat eller i grupp. Föredrar du en vanlig textbaserad chatt eller vill du se de övriga deltagarna via webbkameran?

Läs sex chattens regler så att du ser att den passar dig och dina önskemål och behov. Tanken med dessa regler är att alla deltagare ska känna sig trygga och säkra utan att behöva gå utanför sin egna gränser. Utbudet är säkerligen större än du anar, så tveka inte att följa dina lustar och göra det mesta möjliga av dem. Sex är roligt, och det är till för att njutas av!


Looking for Something?