Shoppa min stil

no products

Teknikhallen – hitta dina tillbehör

Snart är det dags för mig att byta ut min Iphone. Har haft den i två år och när den nyaste modellen för i år kommer så byter jag ut den. Mest för att jag använder min mobil mycket i mitt jobb och en bra kamera är viktigt att ha. Teknikhallen erbjuder ett stort urvall av mobilskal, mobilfodral och tillbehör till din smartphone. Dom satsar på att vara snabbast på marknaden med skydd som skal och fodral till mobiltelefoner. Har apple haft ett event att de ska släppa en ny telefon så är teknikhallen där och vill erbjuda så man direkt kan beställa skydd eller skal innan man ens fått telefonen. Jag som alltid är så klantig med mina telefoner måste alltid ha skydd.

Billiga mobilskal

Jag själv tycker att apples produkter ex som skal och skydd är väldigt dyra. Så jag uppskattar om jag hittar något av produkterna till en billigare peng. Dom erbjuder dessutom flesta modeller av mobiltelefoner, som ex populära modeller som iPhone 12 skal, iPhone 13 skal, iPhone 11 skal, Samsung Galaxy S21 FE skaloch Samsung Galaxy S22 skal. Själv är man en Iphone person och haft Apples produkter sen dom släpptes. Det är också en smaksak. Dessutom föredrar jag diskreta skal till min IPhone. Ofta väljer jag en färg jag gillar som jag gärna vill ska synas. Då väljer jag gärna ett transparent skal så man ser färgen.

Något som man kanske glömmer är powerbank. Teknikhallen säljer powerbanks och dom är helt perfekta att ha med. Speciellt som när jag är ute med barnen hela dagar, man filmar och fotar en massa. Jag tar slut på batteriet, speciellt om den inte är fulladdad. Då är powerbank räddaren i nöden. Använder den även till selfie lampa när jag bär med mig den, så slipper jag leta efter kontakt.


Looking for Something?