6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Admiral Hotel i centrala Köpenhamn

I samarbete med Admiral Hotel i centrala Köpenhamn.

Ingen tvekan om att vi bodde helt perfekt i Köpenhamn under Copenhagen Fashion Week. I torsdags checkade vi alltså in på Admiral Hotel i Köpenhamn där vi spendera en natt. Killen bakom disken gav oss otroligt bra service vilket alltid är uppskattat. Jag tycker det är extremt viktigt att lyfta när någon gör något bra, speciellt när det handlar om service och man får det där lilla extra. Killen gjorde ett riktigt bra jobb och till och med ringde upp till vårt rum för att se om vi hade allt vi behövde.

Admiral Hotel ligger några 100 meter från Nyhavn och några 100 meter från Ströget. Alltså väldigt centralt med andra ord.

Jag och Maria delade rum, vilket gick jätte bra. Maria nämnde att det kunde hända att hon kanske kramas under natten för hon kommer tro att det är hennes sambo. Jag nämnde att jag kanske går i sömnen då jag brukar göra det. Men inga konstigheter, vi båda sov riktigt skönt i sängen.

När vi kom upp till det fina rummet väntade en flaska cava, godis och en goodiebag. Tack snälla för detta fina välkomnande. Jag blev helt förälskad i hotellets badrum, hur fint som helst. Sten skiva med guld detaljer, så himla snyggt och lyxigt. Hela rummet var otroligt fint, speciellt med själva trä pelaren som går igenom rummet.

Fredag morgon gick vi ner lite tidigare för att njuta av hotell frukost. Vi satt länge och åt den goda frukosten och drack en massa kaffe. På hotellet finns även en bar som är inomhus och en restaurang med utsikt över havet. Där passade vi på att ta en drink innan vi skulle bege oss vidare.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?