BUSINESS CHIC

God morgon darling

Vilken otroligt stressad dag jag hade igår, hade vart borta hela dagen och kom hem rätt sent. Rolig och effektv dag med en jäkla massa skratt. Jag och Käthe var även på Startup Live på Slagthuset. Eftersom vi båda var galet hungriga och det bjöds på kanelbulle, chips och saltapinnar så blev det inte en lika effektiv dag som man hoppats på. Jag hann inte äta då jag kom direkt efter jobb men man hade hoppats på lite mat. Annars var det bra och intressant. Alltid lika kul att lyssna på andra drivna människor. 

På tal om något helt annat, höll på att rensa och plocka fram lite kläder nu inför sommaren och hitta en hel del skor som jag glömt att jag hade. Bland annat de på bilden nedan, skoj att hitta lite fynd i sin egen garderob.

Kavaj, Linne & Byxor H&M / Skor Novita / Väska Louis Vuitton / Solglasögon Ray Ban 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.