17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Nyanser av brunt

  Nyanser av brunt
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Nyanser av brunt

Nyanser av brunt.

När det kommer till brunt så är det en färg jag helt och hållet missat i min garderob. Inte för att jag inte gillar den utan för att jag inte hittat plagg i brunt som jag gillar. Märker dock att det är en stor trend nu och där är väldigt många fina bruna plagg i butikerna och på nätet. Kan tänka mig att det är snyggt om man matchar flera bruna nyanser eller tillsammans med beige. Jag valde ett gult linne för att bryta.

Kavajen nedan kommer från H&M och jag älskar dom guldiga knapparna. Bilderna är inte tagna nu då jag har en liten gravidmage som inte skulle få plats i dessa byxor. Jag går in i vecka 20 på fredag och det är inte lätt det här med kläder.Nyanser av brunt Nyanser av brunt Nyanser av brunt

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 3 april, 2019 / 3:27 e m

  På lördag 6 april fixar Naturskyddsföreningen klädbytardagar över hela landet så om man saknar något i garderoben så kan man gå dit och byta mot något som man har för mycket av eller inte använder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?