TYLLKJOL -passar den min kropp!

Hann inte knäppa en ordentlig outfit bild från influencermässan i veckan men, Simon från Westgatefilm tog ett foto när jag själv står och fotar. Vad ska man säga typiskt bloggare hehe. Tröjan och kjolen kommer från H&M, armband från Saint Laurent. 

Blev shopping i sista minuten till influencermässan men det gick bra, ville så gärna hitta en tyllkojl som passar min kropp. Jag är väldigt smal i midjan och breda höfter och ville inte det skulle se allt för galet ut med tyllkjol. Jag är väldigt noga med att kläderna ska sitta bra på min kropp, alla kläder passar inte mig. Jag har exempelvis väldigt svårt att hitta klänningar då jag inte har samma storlek upptill som nertill, ni vet sådana kostymklänningar är helt omöjliga. Men som tur finns det alternativ 🙂 

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och ta mig till gymmet. Denna veckan har jag kört mest motion och inte så mycket styrketräning så idag blir det hårdträning 🙂

Trevlig dag raringar

Följ:
Dela inlägget

5 Kommentarer

 1. 27 maj, 2017 / 10:36 f m

  Du var supersnygg i tyllkjolen!!! Verkligen! 😍

  • Anna
   27 maj, 2017 / 3:36 e m

   Tack söta du 🙂 och tack för trevligt sällskap på middagen 😀

   • 28 maj, 2017 / 12:34 f m

    Tack själv! 😘

 2. Karin
  27 maj, 2017 / 7:08 e m

  De viktigaste är att du själv trivs och känner dig snygg i den ! Och Ja du , klär verkligen i den !

  • Anna
   27 maj, 2017 / 11:07 e m

   Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *