13   145
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Vem gillar mammakläder?

Vem gillar mammakläder? Igår berätta jag för er att jag är gravid (inlägget här). Känns så otroligt kul men fortfarande overkligt, tror det blir mer verkligt efter vårt första ultraljud som vi har om två veckor. Jag går in i vecka 12 på tisdag så det är en bra bit kvar.

Mammakläder! Jag är verkligen inte förtjust i mammakläder. Minns när jag var gravid med Matteo så försökte jag sålänge det gick att köpa “normala” kläder i en större storlek för att sedan kunna använda dom efter graviditeten. Mot slutet köpte jag några gravidklänningar från H&M och då köpte jag två av varje på dom jag gilla. Ser inte fram emot mammakläder iallafall.

Något som jag måste köpa snart är mammastrumpbyxor, så ni får jätte gärna tipsa mig om bra sådana om ni känner till något märke.

Vem gillar mammakläder?

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?