4   77
22   186
19   145
22   152
30   237
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Vem gillar mammakläder?

Vem gillar mammakläder? Igår berätta jag för er att jag är gravid (inlägget här). Känns så otroligt kul men fortfarande overkligt, tror det blir mer verkligt efter vårt första ultraljud som vi har om två veckor. Jag går in i vecka 12 på tisdag så det är en bra bit kvar.

Mammakläder! Jag är verkligen inte förtjust i mammakläder. Minns när jag var gravid med Matteo så försökte jag sålänge det gick att köpa “normala” kläder i en större storlek för att sedan kunna använda dom efter graviditeten. Mot slutet köpte jag några gravidklänningar från H&M och då köpte jag två av varje på dom jag gilla. Ser inte fram emot mammakläder iallafall.

Något som jag måste köpa snart är mammastrumpbyxor, så ni får jätte gärna tipsa mig om bra sådana om ni känner till något märke.

Vem gillar mammakläder?

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?