Veronica Virta jacka

Veronica VirtaVeronica VirtaVeronica Virta

Hej raringar

Kavajen ovan är från Veronica Virta och förra Black Friday gjorde jag ett riktigt fynd. Älskar att fynda 🙂 Jag och min bloggkollega Maria möttes snabbt upp för att ta några outfit bilder. Temat var Chanel inspirerat och jag körde en modern variant av Chanel inspirerat. Och när jag skriver modern så menar jag guld, Chanel hade mycket pärlor och just till denna jackan passade inte pärlorna. Men Maria däremot körde en klassisk Chanel inspirerad look.

Igår kväll passade jag på att julpynta, hann inte med mycket så jag får fortsätta ikväll. Men fick upp adventsljusen och idag är det redan första advent. Nu är det inte långt kvar till julen.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.