14   149
18   213
28   265
28   307
23   286
20   277
18   301
12   305
21   268
15   280

Senaste inläggen

 • Tips: klänningar till julen

  Tips: klänningar till julen
 • Röd klänning till julen

  Röd klänning till julen
 • Ingen lust.

  Ingen lust.
 • Julmiddag på Kronovalls vinslott

  Julmiddag på Kronovalls vinslott

Veronica Virta jacka

Veronica VirtaVeronica VirtaVeronica Virta

Hej raringar

Kavajen ovan är från Veronica Virta och förra Black Friday gjorde jag ett riktigt fynd. Älskar att fynda 🙂 Jag och min bloggkollega Maria möttes snabbt upp för att ta några outfit bilder. Temat var Chanel inspirerat och jag körde en modern variant av Chanel inspirerat. Och när jag skriver modern så menar jag guld, Chanel hade mycket pärlor och just till denna jackan passade inte pärlorna. Men Maria däremot körde en klassisk Chanel inspirerad look.

Igår kväll passade jag på att julpynta, hann inte med mycket så jag får fortsätta ikväll. Men fick upp adventsljusen och idag är det redan första advent. Nu är det inte långt kvar till julen.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?