Shoppa min stil

no products

2019 – Jul hemma hos oss

2019 – Jul hemma hos oss.

Julen är en speciell högtid för mig och jag älskar denna tiden. Det är en sådan magisk tid och här hemma är julkänslan på hög nivå. Vi har alltid en väldigt stor gran, nu pratar vi över 3 meter. Detsamma gällde detta året. Denna granen är den högsta vi haft, det var knappt så att vi fick in den. Men den är så fin.

Det mysigaste är ändå att vi alla kommer att vara lediga tillsammans under julen. Vi ska passa på att är en massa härliga frukost tillsammans och umgås lite extra. Denna julen är också extra speciell eftersom vi kommer fira den som en familj på 4. Helt underbart!

Eftersom vi i år inte alls har satsat på julbelysning utomhus, så tänkte jag passa på att fynda en massa julpynt som vi kan använda nästa jul. Jag brukar alltid göra som så att jag passar på under rean att fylla på med juldekorationer.

2019 – Jul hemma hos oss

Bjuder på lite bilder från vårt mysiga hem. Tåget som vi har under granen ville jag ha förra året men den va slut i alla Julbutiker över hela Sverige. I år så passade jag på att vara ute i god tid. Nötknäpparen köpte mamma till oss och den tog också slut direkt. Älskar den. Får jag tag på en större så kommer jag helt klart köpa den. Såhär såg vår gran ut julen 2018. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?