Shoppa min stil

no products

Ankellång cirkelskuren kjol

Ankellång cirkelskuren kjol

Det här med att hitta rätt och perfekt kjol är inte alltid det enklaste. Eftersom jag har former och är lång, så jag måste verkligen prova mig fram för att hitta dom rätta kjolarna. Däremot har jag fastnat för ankellång cirkelskuren kjol i alla möjliga färger. Men nu under sommaren gillar jag alla dessa ljusa färger.

Mitt senaste tillskott är den läckerbiten som är vit med rött mönster. Så himla fin. Älskar den. Har sett att den finns i en rad olika färger och jag fastade just för denna. Ni hittar den – HÄR -.
Ankellång cirkelskuren kjol Ankellång cirkelskuren kjol

Följ:

2 Kommentarer

 1. 11 augusti, 2020 / 8:54 e m

  Så fin outfit! ?

  • Anna
   Författare
   11 augusti, 2020 / 10:16 e m

   Tack snälla ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?