Shoppa min stil

no products

Balmain by HM paket har anlänt 

Jag har verkligen sett fram emot Balmain kollektionen, jag gillar kollektionen sjukt mycket och tycker att där är väldigt mycket karaktär i kläderna. Inte vem som helst kan och  vågar bära upp denna typ av stil. Jag älskar när något är annorlunda och coolt. Många av detaljerna på kläderna är handgjorda och jag älskar detaljerna. 

Det var väldigt svårt att få tag på grejerna, jag satt både med ipad, mobil och datan för att försöka komma in på HMs sida och till slut lyckades jag logga in med Ipaden. Jag lyckades få tag på några grejern men där var något mer som jag ville ha men inte lyckades då det tog slut. Aja jag är iallafall nöjd med dom grejerna jag fick tag på. Tydligen så kraschde HMs hemsida, inte så konstigt och när man väl kom in igen så var nästan allt slut.  

    
 

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?